Репортер влезе в онлайн група за оргии!

1
Едни от най-често спретващите си оргии в момента са живущите във Варна, София и Стара Загора
Едни от най-често спретващите си оргии в момента са живущите във Варна, София и Стара Загора

Българи си правят оргии чрез чатове от затворени групи в мрежата. Предлагат да правят групов секс с маски чрез обяви в нета, пише в. "Телеграф". Репортер под прикритие се е регистрирал в един от многото популярни сайтове български секс срещи. Само там има три затворени групи за групов секс и оргии. В една от тях са се регистрирали над 3000 членове.

При желание за организиране на секс партита членовете дават града и адреса, където ще бъде интимното събиране и уточняват колко души търсят за оргията им. След това желаещите могат да направят до обявилите партито и евентуално да се присъединят към него, ако бъдат одобрени и поканени. В същата група някои от по-разкрепостените качват свои фотоси.

Едни от най-често спретващите си там оргии в момента са живущите във Варна, София и Стара Загора. Освен чрез затворени групи и форуми, нашенците си спретват купони за групов секс и чрез обяви в нета. Обикновено качват съобщенията на страници за еротични услуги и между обявите за жрици и платен секс.

В повечето случаи партита за секс са свободни, но от форумите се вижда, че има и някои със символичен вход, който прибират домакините, но тарифите не се обявяват. След по-атрактивните обяви е тази на двойка от Добрич, която е пуснала съобщението си на 21 май т. г. От текста става ясно, че двамата имат апартамент, който могат да ползват за оргия с маски.
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари