Разясняват в Русе възможностите за българския бизнес за възстановяването на Украйна

1
Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще присъства на регионалния форум в Русе на тема „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“
Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще присъства на регионалния форум в Русе на тема „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“ Снимка: Община Русе / Архив

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще присъства на регионалния форум в Русе на тема „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“

Българо-украинската индустриална камара при Българска търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с почетното консулство на Украйна в град Русе, организират Регионален бизнес форум на тема: „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“. Събитието ще се проведе на 7 декември 2022 от 09:00 часа в Русе, Доходно здание, зала „Европа“.

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко, почетният консул на Украйна в Русе Пламен Бобоков, кметът на Община Русе Пенчо Милков, областният управител на Русе Анатоли Станев, председателите на търговско-промишлените палати на България и Украйна – Цветан Симеонов и Генадий Чижиков и на смесените камари – Лилия Иванова и Иван Плачков, ще приветстват участниците във форума.

Целта на събитието е да даде информация за възможностите за възстановяване на Украйна и участието на българския бизнес, както и за плана на Европейския съюз за възстановяване. Програмата на форума включва още поглед върху търговията и логистиката между България и Украйна и свързаните с тях услуги.

В рамките на събитието ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между Българо-украинската индустриална камара и Украино-българската търговско-промишлена палата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    жабока Бобоко
    Гьола скоро ще пресъхне, Бобоко, де ще одиш тогава? В Африка ли?
  • 8
    2
    Няма такава държава
    А план за възтановяване и съживяване на умиращият и западащ Русе кога ще направите?Градът прилича на кочина и изглежда като след война и без да е имало. Хората с ниски доходи,инфраструктора и бизнес никакви,вие сте тръгнали Украйна да оправяте.Ама защото там ще има далаверка и пари за крадене а Русе и русенци,маната им....Долни алчни душички се,нямате наяждане......
  • 14
    1
    ...
    абе да еба ва'ща майка боклуджийска и мошеническа. каква точно усраина ще възстановявате, като тя се смалява с всеки изминал час ? никой не знае колко ще остане от нея и дали изобщо ще я има след време но вие ще я възстановявате. да ви еба в боклуците мошенически. щом бобока е там значи мушингията е пълна. една спортна пре пре проста зала не успяха да възстановят и я заебаха (сега в нея има шивашки фирми, резил), форуми за украйнско възстановяване ще правели да ви ебЪ прокажените мошенически мърши.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари