Ръст на поставените бустерни дози срещу Ковид в Русенско

0
Има увеличение на активните случаи в областта
Има увеличение на активните случаи в областта

Двайсет заразени с Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях няма деца

През изминалото денонощие няма оздравели, както и починали с положителен тест за коронавирусна инфекция. Активните случаи са 144, от които 20 души са на болнично лечение. Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на дванайсето място в страната по разпространение на заболяването. Разликата между повечето региони е много малка, като най-малко заразени има в Търговище – трима.

До момента в област Русе са извършени 129 372 имунизации, като повторна доза са получили 58 751 души. Бустерна доза пък е направена на общо 23 097 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 488 души от региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    4
    1 до 2:
    Е да, де! Нали ти обещах: ще те заровим в парцела със светците! Хайде, побързай с деветия бустер, че хубавите места намаляват! А и ковид_идиотите / ковид_истериците не сте нужни на едно нормално общество, не допринасяте с нищо! Бърже тичай към триажа и ... да не забравиш да извадиш маската от задника си и да я сложиш на муцуната, ей!
  • 2
    3
    Хайде сега!
    Чакаме Ковид добавка за пенсионерите! 60 лева отдавна отидоха в историята на инфлацията, която е най висока в България.
  • -7
    2
    до 1
    над 90% от починалите са неваксинирани. Ти не един учебник, една страница по медицина прочел ли си , че се изказваш по медицински теми?
  • 6
    1
    М-хм!
    В тъпите мозъци си ги набийте тия бустери! Като пукнете тройно *ваксинирани*, ще ви заровят в парцела със светците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари