Пуснаха полети между София и Любляна

0
На летище София днес пристигна президентът на Словения Борут Пахор с първия полет на новооткритата директна авиолиния между София и Любляна
На летище София днес пристигна президентът на Словения Борут Пахор с първия полет на новооткритата директна авиолиния между София и Любляна Снимка: Христо Касабов / БТА

На летище София днес пристигна президентът на Словения Борут Пахор с първия полет на новооткритата директна авиолиния между София и Любляна.

На правителствения ВИП държавният глава на Словения бе посрещнат със символична церемония от началника на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов, секретаря по външна политика Атанас Кръстин и посланика ни в Словения Димитър Абаджиев.

Полетите от Любляна до София ще се изпълняват три пъти седмично - в понеделник, четвъртък и неделя от авиокомпания "Адрия Еъруейс", съобщи пред журналисти посланик Абаджиев, предаде БТА.

Президентът на Словения Борут Пахор ще бъде на официално двудневно посещение в България по покана на българския президента Румен Радев.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари