Проф. Петър Иванов се кандидатира за евродепутат

2

Две кандидатури за Европарламент от Русе.

Политическа партия ,,Възраждане‘‘ излъчи две кандидатури от град Русе - проф. Петър Иванов, който е специалист в демографията, социологията, психологията, виден общественик  и прославилият България спортист - Златан Ванев.

Те ще представляват русенският регион по време на евроизборите. Нашата цел е да приключим с корумпираната и оядена политическа върхушка в Брюксел, задушаваща всеки порив към свобода и независимост на отделните държави в Европейския съюз. Затова ще разчитаме на будните, свободни духом и национално мислещи българи, които осъзнават, че първият рубеж на националната ни отбрана днес минава през ефективната защита от вредните брюкселски социално-инженерни проекти от типа на джендър-идеологията, Истанбулската конвенция (която отново се опитват да ни наложат), проимигрантските политики, имащи за цел да наводнят континента ни с пришълци, желаещи да го унищожат, и много други.

Петър Иванов е доктор и професор по социална психология,роден в Русе.Създател и ръководител на катедри по психология в два български университета. Директор е на Демографския институт в Българската академия за наука и изкуства. Има публикувани редица научни трудове, учебници и няколко книги.Завършва Икономически университет- София, след което се връща в родния град Русе. Работи в различни области- началник отдел „Култура“, зам.- председател на Общинския съвет за култура, главен редактор на тогавашния ежедневен вестник в Русе,,Утро‘‘ и др. Става университетски преподавател, като минава през всички равнища- от главен асистент до професор.Петър Иванов е инициатор и ръководител на националните „Патриотични семинари“ и е заместник- председател на Центъра за демографска политики.

Златан Ванев е български щангист, участвал на Летни олимпийски игри, световни първенства и международни състезания,единственият щангист в света световен шампион по вдигане на тежести за мъже в три различни категории - 70, 77 и 85 кг (през 1997, 1998 и 2002 г.). Европейски шампион е за 1996, 1998, 2000 и 2003 г., вицешампион - 1997 и 2002 г.В периода 2012 - 2016 г. е ст. треньор на Азербайджанският национален отбор по вдигане на щанги. От 2009 година се установява в град Русе,сега е треньор и учител в Спортното училище в град Русе, където възпитаниците му продължават неговото дело. Мечтае да вземе златен олимпийски медал, като треньор и да развие спорта, вдигане на тежести, в страната. Неговото мнение е, че без образование, култура и спорт, една държава няма лице. Готов е да се бори, България да има достойно такова, пред Европа и пред света!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари