Проф. Иван Чалъков: Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът

5
Току що ми се обади доктор от Русе - днес е заведено дело заради маските, които трябва да носят малките деца
Току що ми се обади доктор от Русе - днес е заведено дело заради маските, които трябва да носят малките деца Видео: Евроком

Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавируса.

Следете офертите за термометри и маски. Това каза проф. д-р Иван Чалъков - ръководител на клиниката по УНГ в болница "Царица Йоанна - ИСУЛ" в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Хората по цял свят масово излизат на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите и злите гении на този процес са 10 души, а милионите са идиотите, които реагираха правилно. Математически не е правилно. Току що ми се обади доктор от Русе - днес е заведено дело заради маските, които трябва да носят малките деца", обясни Чалъков.

"Главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев си позволи да обиди доц. Атанас Мангъров, като го попита в прав текст дали е виждал КОВИД-19 отделение. Прозвуча ми като в българския сериал "Под прикритие", в което главният актьор Захари Бахаров пита: "Ти качвал ли си се на Q7, бе?". Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила", допълни професорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари