Появи се нов сайт за сравнение на цените на хранителните продукти

1
​Платформата "Моят супермаркет" сравнява стоките и показва промоциите в няколко големи вериги
​Платформата "Моят супермаркет" сравнява стоките и показва промоциите в няколко големи вериги

Платформата "Моят супермаркет" сравнява стоките и показва промоциите в няколко големи вериги

На пазара се появи нов сайт, който следи и сравнява цените на основните храни, предлагани в търговски вериги - mysupermarket.bg ("Моят супермаркет").

Това е независим проект, който предлага на потребителите безплатна услуга, която засега включва цените на дребно в магазините на "Кауфланд", "Фантастико", "Т-маркет", "Лидл" и "Балев Био", обясняват от Асоциация "Активни потребители".

На новата платформа можете лесно и бързо да получите информация за следните групи продукти: Замразени храни, За дома и офиса, За бебето и детето, Напитки, Тестени изделия, Био храни, Месо и риба, Плодове и зеленчуци, Млечни и яйца, Пакетирани храни.

"Разбира се, трудно е за всяка избрана стока да се тича от магазин на магазин, но сайтът позволява да сравните цените на основните стоки и да изберете верига, която ви предлага най-изгодните средни цени по категории", посочват от "Активни потребители" и дават няколко примера, които отразяват цените в един и същи ден:

- Краставици – 3.50 лв. за кг в Т-маркет, 4.49 лв. във Фантастико;

- Гъби печурки – 2.79 лв. за 250 г в Кауфланд, 1.79 лв. във Фантастико;

- Картофи – 0.99 лв. за кг в Балев Био, 1.69 лв. в Кауфланд;

- Червени домати – 3.19 лв. за кг в Лидъл, 4.69 лв. в Кауфланд.

Най-лесно е да проверите на сайта "Моят супермаркет", за да разберете доколко е полезна за вашето домакинство тази информация и така да „гласувате“ за новата услуга, коментира потребителската асоциация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари