Полицаи сурвакаха "шофьор" с три акта

0
Мъжът от Русе карал без книжка, с номера от бракувана кола и нямал "Гражданска"
Мъжът от Русе карал без книжка, с номера от бракувана кола и нямал "Гражданска" Снимка: Dunavmost / Архив

Образуваха бързо производство срещу водач на МПС, който е заловен от органите на реда да управлява автомобил без книжка, с регистрационни табели от друга бракувана кола и без сключена застраховка „Гражданска отговорност“.

На 11 март около 11 часа полицейски екип от Второ РУ е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Пасат“, след като колата се е включила в движението от улица "Бакаджици" по улица "Петрохан", в посока улица "Чипровци".

За съдействие на място е изпратен и екип пътни полицаи. В хода на проверките е станало ясно, че водачът на автомобила е 37-годишен мъж от Русе, който не представил документи за автомобила, а също обяснил, че никога не е имал шофьорска книжка, няма сключена застраховка „Гражданска отговорност“. Освен това регистрационните табели поставени на автомобила, който управлява, не са издадени за тази кола, а за друга негова, която бил бракувал.

Извършените справки и проверки от пътните полицаи са потвърдили заявеното от водача. За установените нарушения са му съставени три акта. 

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу 37-годишния е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари