Шофьор без книжка помете четири автомобила в Русе

2
Те били паркирани в централната част на града
Те били паркирани в централната част на града Снимка: БНТ

Зрелищна катастрофа в Русе.

Шофьор помете четири автомобила през изминалата нощ.

Те били паркирани в централната част на града, в близост до едни от най-посещаваните нощни заведения в града. За щастие инцидентът се разминал без пострадали, но материалните щети по колите са значителни, предава БНТ.

На място пристигнал екип на полицията. По непотвърдена информация водачът се оказал без книжка, а автомобилът - чужда собственост. Свалени са му регистрационните табели.

"С форсиране влезе в насрещното, после назаден ход, пак с форсиране и чух как се удря в нещо. Отначало не разбрах, но после видях, че е ударил още четири автомобила. Едно момче му помогна да излезе, полицията дойде сравнително бързо. Взеха му проба, оказа се пиян и дрогиран", разказва Руслан Лозанов, свидетел.

По-късно днес от областната дирекция на МВР се очаква официална информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    русенка
    На фотоса е сградата на отдел "Култура" към общината. Може би. Ако е тя, имам въпрос: как е възможно отдел "Култура" да е в толкова неподдържана сграда?
  • 0
    8
    my name
    Прилича ми на ул."Цариброд", където е телевизионния център.
  • 3
    7
    селянин
    А кажете, къде са тия толкова ( не ) известни заведения.
  • 12
    6
    до 5
    Къде ги разкарваш до Чародейка?:) Ти да видиш каква анархия е около КАТ!? Чак да се чудиш за какъв кур плащаш данъци и за какъв кур те получават заплата!
  • 18
    5
    Хаг
    Да дойдат пред 302 блок в Чародейка да видят за какво беззаконие става въпрос! Пияни тумби ци*ани се събират всяка вечер,побоища,карат мотоциклети,коли без нужната квалификация! Чудя се няма ли контролни органи в този град! Никога не е било такова нещо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари