Политиците много обичат да се снимат пред снегорини

0
Пиарът замества действието!
Пиарът замества действието! Снимка: БГНЕС

"Политиците много обичат да се снимат пред снегорини. Като заместим разумът с пиар, получаваме краткосрочна възвращаемост, но дългосрочно затъваме."

Това каза банкерът Левон Хампарцумян по Нова Телевизия.

"Пиарът замества действието. Съчетан с арогантност, виждаме какво става- хората гладуват  по парадокасален  начин. Би трябвало да се фокусираме към дългосрочни цели- 40 на сто от хората са неграмотни. Това е драма за 20 годишен проект. Да накараме  културно - изостанали и битово изостанали хора да пращат децата да отидат на училище. Това са неща, които са над партийни. Тези разговори трябва да са професионални, не политически. Тези, които са икономически активни ще живеят по-добре, тези които викат: дай, дай, ще живеят зле."

"Предприемчивите хора работят, имат си професия. Не се притесняват от сметките на тока. Има една нарастваща средна класа и хора, икономически активни. Има и такива с изостанал бит и съзнание, които са готови да гласуват за зелени гащи и червени шапки. Те чакат да вземат нещо, което друг е произвел. Хора, които не могат да направят  разлика между суверен  и хипотенуза, искате ли да гласуват за вашето бъдеще?! 

Има усвоители  на европейски пари, които са публични. Те не създават ново богатство. Това с евпропарите  не е устойчиво дългосрочно. Трябва да се влага в нещо, което ще създаде ново богатство. Най-глупавото  е да правиш едно и също нещо и да чакаш различен резултат."

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари