Левон Хампарцумян: Опитват се да създадат република на страха, къде в ЕС има частно смъртно наказание?

0
Свидетели сме на доста примитивна политическа игра - за интереси, за по-твърд електорат, коментира той
Свидетели сме на доста примитивна политическа игра - за интереси, за по-твърд електорат, коментира той Снимка: стоп - кадър / NOVA

Свидетели сме на доста примитивна политическа игра - за интереси, за по-твърд електорат, коментира той

Имаме да решаваме прагматични задачи, а в задния ни двор вършеят джуджета, главни прокурори, служби - овъртяни в незаконни начини на работа. Това заяви финансовият анализатор Левон Хампарцумян в студиото на "Денят ON AIR".

"Някакъв човечец с два телефона, който спи на Боянските гробища е направил това - не звучи убедително... Ако нещо изглежда като мафиотска структура, действа като мафиотска структура - явно е мафиотска структура, а не е "Червен пират". Подценяват средната интелигентност на българското население", заяви Хампарцумян.

Пред Bulgaria ON AIR той категорично заяви, че има не един, а няколко политически чадъра.

"Ако беше един, нямаше да се карат помежду си и да се трепят. Опитват се да създадат нещо като република на страха, ако не им се получават схемите, ще дойдат данъчните, няма да те пуснат, ще ти образуват не знам какво - това е друг вид Конституция, друг вид закон, друг начин държавата да върви. Кой в ЕС може да въвежда частно смъртно наказание", заяви гостът.

Във връзка с влизането на България в Еврозоната тай прогнозира, че шансовете ни за януари 2025 г. са над 50%: "Трябва да се създадат условия инфлацията да тръгне надолу, зависи как се смята. Методиката на сметките може да ни даде малък счетоводен бонус".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Лайнян Пърцолян
    На това наглото арменче нещо му се спече лайното! Защо ли?
  • -8
    3
    лиъм ниисън до 1
    мухъл ти нещо отваряш ли се
  • -4
    2
    лиъм нийсън
    хванах се
  • -3
    1
    вин дизел
    беше добро но не се хванах
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари