Починала е жената от снощната катастрофа в Русе

0
Починала е жената от снощната катастрофа в Русе

Починала е жената, която пострада при снощния пътно-транспортния инцидент на кръстовището на улиците „Петрохан“ и „Тича“ в кв. "Родина", съобщава "Русе нюз". Въпреки положените усилия, медиците не са успели да върнат 63-годишната жена към живота.

Според очевидци, водачът на „Рено Еспейс“ отнел предимството на движещ се по „Петрохан“, в посока Кооперативния пазар, автомобил „КИА“, собственост на фирма, занимаваща се със сигнално-охранителна дейност. При удара 63-годишната жена, която се возела на задната седалка на „Рено“-то, излетяла от купето и паднала на пътното платно. За силата на удара красноречиво говори факта, че багажникът на „КИА“-та бил намерен в двора на съседна къща.

Незабавно на мястото на инцидента били изпратени два екипа на „Спешна помощ“. Пострадалата жена била незабавно откарана в МБАЛ – Русе, но въпреки усилията на лекарите, няколко часа по-късно починала.

Останалите трима души получили само леки натъртвания и охлузвания, след оказване помощ на място са били освободени за домашно лечение.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари