Катастрофа в кв. "Родина" прати 39-годишен русенец в болницата

0
Катастрофа в кв. "Родина" прати 39-годишен русенец в болницата
Петима души са пострадали при различни пътно-транспортни произшествия в Русе, пише "Топ новини".

Около 8 ч. сутринта 70-годишен мъж е пострадал леко при инцидент в района на бензиностанция "ОМВ" на бул. "Христо Ботев", съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Русе.

Около 10:45 ч. пък на кръстовище на улица "Петрохан" са се сблъскали автомобили с русенска и софийска регистрация. Кръстовището е регулирано със знаци, уточниха органите на реда, като добавиха, че вероятно се касае за отнемане на предимство. На мястото е пристигнал екип на Спешна медицинска помощ. Единият от шофьорите е откаран в русенската болница. От лечебното заведение уточниха, че пострадалият е мъж на 39 години, който е настанен в неврохирургията с контузия на главата и комоцио.

Малко по-късно в района на "Млечна кухня" по улица "Тулча" преди кръстовището на "Олимп" са се сблъскали други две коли, информира полицейския пресцентър. Пострадали са шофьор и пътник на единия автомобил. Касае се за мъж на 70 г. с порезни рани и жена на 77 г., откарана в русенската болница с травма на гръдния кош.

Междувременно от лечебното заведение уточниха, че в 11:50 ч. в ортопедичното отделение е настанен 73-годишен мъж с контузия на дясна глезенна става. След прегледи и изследвания е освободен за домашно лечение.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари