По какъв начин Сезам подкрепя българския спорт?

0
Букмейкърите като  Сезам БГ са и най-естествените спомоществуватели на родните атлети, федерации, турнири и клубове
Букмейкърите като Сезам БГ са и най-естествените спомоществуватели на родните атлети, федерации, турнири и клубове

Букмейкърите като Сезам БГ са и най-естествените спомоществуватели на родните атлети, федерации, турнири и клубове

С разрастването на онлайн хазартния бизнес у нас правопропорционално се разгръщат все повече и спонсорски договори между клубове и бетинг компании. Именно букмейкърите като Сезам БГ са и най-естествените спомоществуватели на родните атлети, федерации, турнири и клубове. В следващите редове ще ви покажем партньорските връзки на един от набиращите сила и популярност сайтове за залагания у нас – Sesame, които засега не са много на брой, но очевидно тенденцията е да растат.

БК Академик ПловдивСезам и баскетболният клуб започнаха сътрудничеството си доста скоро – през месец октомври 2022 година. Академик е единственият пловдивски баскетболен клуб в родния елит – НБЛ. През тази кампания тимът не се представя на възможно най-добро ниво и по-скоро лъкатуши в изявите си, заемайки осмата позиция в шампионата. С по-стабилно финансиране и правилен мениджмънт тимът може да се превърне в много сериозен фактор у нас, тъй като можем да кажем, че баскетболната дивизия на майсторите у нас е доста плитка. През тази година в НБЛ играят 11 отбора.

БК Хасково – още един баскетболен тим, но във второто и непрофесионално ниво на спорта с оранжева топка у нас. Градът в Южна България не се слави с особени постижения в този спорт, но прогресът на баскетболния тим през този сезон е завиден и това очевидно не е убегнало на Сезам, който търси начини да се легитимира като благодетел на българския спорт. Както букмейкърът проучва и оценява вложенията си, така и вие може да видите актуален обзор на Sesame bg, за да се информирате какво може да очаквате от този оператор.

БК Хасково продължава да държи първо място във временното класиране на ББЛ А Група Юг, но с равен брой точки с Хебър. Важно е отново да се каже, че Българската баскетболна лига е на практика полупрофесионална. Единственият професионален шампионат у нас е Националната баскетболна лига. Хасково и Хебър водят люта битка на върха, като имат по 38 точки, а малко зад тях дебне и Вихър Айтос с 34. Добрите новини в клуба в последните месеци не спират, като БК Хасково бе избран за клуб №1 на региона си за 2022 година. Малко след това – през февруари, на хоризонта се появи и хазартният оператор, който пое немалка част от издръжката на амбиционзия според тях клуб.

Купа на България – това определено за момента е марката на Sesame. Вторият по сила футболен турнир в страната е брандиран с името на букмейкъра от миналото издание на турнира през сезон 2021/22. Тогава в 84-ото издание на Купата, победител се оказа Левски, надвил на финала големия си съперник ЦСКА. През този сезон се провежда юбилейното 85-то издание, като то е под мотото „Равен шанс за всички“.

В момента турнирът е стигнал до 1/4-финалната си фаза. Най-добрите осем ще дадат старт на битките си още в началото на април, веднага след международната пауза за националните отбори и изборите в България. Двойките, които противопостави тегленият преди месеци жребий са повече от любопитни и интригуващи.

Финалистът от последните три издания ЦСКА (с една Купа през 2021-ва от тези срещи) се изправя срещу винаги коравия и готов да поднесе изненада Черно море. Амбициозният Арда Кърджали пък посреща смятания за скрит фаворит в турнира отбор на ЦСКА 1948.

11-кратният шампион на България и хегемон в последното десетилетие Лудогорец извади късмет в жребия, теглейки Спартак Варна. „Соколите“ са последни в първенството, но както гласи друг от девизите на Сезам „Малкият може да победи големия, а неизвестният – известния“.

За финал има и столично дерби, или по-точно малко столично дерби. Локомотив София и Славия ще премерят сили на стадиона в столичния квартал „Надежда“. Сблъсъкът между „железничарите“ и „белите“ ще осигури поне един полуфиналист за Купата на България от столицата София. В момента четири от осемте тима са от най-големия ни град, а останалите три клуба са от Източна България и по-точно градовете Варна (2 клуба), Кърджали и Разград.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на www.nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    До редактора славка курвата
    А подкрепяш ли цигански кожен салам бе слави курво недоебана?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари