Пенчо Милков празнува рожден ден

8
Кметът на Русе е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия
Кметът на Русе е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия

Кметът на Русе Пенчо Милков празнува рожден ден днес.

Милков е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия. Той проплаква на 29 юли в Либия, но административни пречки покрай това, че родителите му са българи, забавят вписването му в регистъра и така за официална рождена дата му се пада 31 юли.

Завършил е Юридическия факултет на Русенския университет. От 2013 г. е доктор по право. Работил е като адвокат по гражданско, търговско и административно право. 

От 2011 г. до 2017 г. е общински съветник в ОС - Русе.

Има диплом от Института за социална политика, а през 2017 г. става и магистър по национална сигурност и отбрана във Военната академия „Г.С.Раковски“ в София.

На парламентарните избори същата година Пенчо Милков е избран за народен представител от Русе в 44-то НС. Бил е член на постоянните комисии по правни въпроси и по вътрешна сигурност и обществен ред. Съвносител на 25 законопроекта и един от най-активните народни представители по брой изказвания, заявени позиции и въпроси към министри.

На 3 ноември 2019 г. е избран за кмет на Община Русе

От екипа на Dunavmost.com пожелаваме на русенския кмет да е здрав!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    21
    Скъсан ляв червен шушон
    Дядо му изби много невинни хора без съд и присъда!
  • 9
    20
    бах ти глупаците
    Ако Стоилов не беше толкова тъп ,че чак ГЕРБ не го издигна отново,то този либиец ..и с акъл на арабин ..никога нямаше да стане кмет на Русе.Що за простаци сме в Русе,че избираме такива тъпи кметове.А и депутатите ни ги спускат от София.Явно в Русе няма ..матриал...наесен пак ще ни спуснат този с мазната коса..Крум Зарков..и някой друг софийски боклук от ГЕРБ,от ПП на Киро -измамата ...
  • 10
    19
    Пепо-Кексът
    Голям резил е Вашия съселянин. Кой го фанал по гол Гъс с минетчийката на Наколову?
  • 14
    18
    русенец
    Пепи, идиотчето ми! Пожелавам ти да те изберат за кмет на София, тяхната мамица!:)))
  • 2
    17
    Даа
    Да си......жиф и здрав
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари