Пандемията направи богатите още по-богати, а глупавите – още по-глупави

3
Илон Мъск сигурно не е изкарал от мен и един лев
Илон Мъск сигурно не е изкарал от мен и един лев Снимка: БГНЕС / Архив

Знаех си. Пандемията направила богатите още по-богати

Медиите ме заливат с информация, че Илон Мъск и негоподобните удвоили банковите си сметки по време на общия мор. И тамън да се възмутя искрено от този факт и в душата ми да зазвучи Интернационалът, се сетих, че Илон Мъск сигурно не е изкарал от мен и един лев. Защо ме карате да му се ядосвам? А-а-а, да.

Трябва да му се гневя на тоя мръсен капиталист, за да не се замислям как забогатяха родните пиявици, които изсмукаха коктейла на здравеопазването ни, изсърбаха чорбата на еврофондовете и замезиха обилно с приватизацията. Трябва да не виждам тлъстите червеи Пеевски, Доган, Борисов и негоподобните, докарали държавата ни до гнилоч, а да се възмущавам на големите лоши злодеи от класациите на Форбс.

Мда. Пандемията направи богатите още по-богати. И за съжаление глупавите – още по-глупави.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари