Отломки от ракета са открити в Молдова след поредния руски обстрел

0

Патрул на гранична полиция се е натъкнал на фрагментите

Министерството на вътрешните работи на Молдова обяви, че след последния масиран удар на Руската федерация по Украйна на територията на страната са открити фрагменти от ракета, предава Reuters, цитиран от агенция Фокус.

"След масираната бомбардировка…, патрул на гранична полиция откри... останките от ракета, изстреляна в резултат на руските въздушни удари срещу Украйна“, се казва в изявлението.

Служителите на реда в Молдова публикуваха и снимки на отломките от ракетата.

Русия нанесе масирана ракетна атака срещу редица градове в Украйна. В цяла страна бе обявена въздушна тревога. Известно е за обстрел на критична инфраструктура в Лвов, Харковска област, експлозии са чути в Киев. В Днепър рухна жилищен блок, като към настоящия момент се съобщава за петима загинали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Минчо
    Бре, чак в Молдова ли бе? То както тръгнало ще открият отломки от руска ракета в Ню Йорк след масиран, ултра интензивен, жИсток, Обийствен обстрел на руснаците в Украйна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари