Откриха краден автомобил по време на спецакцията в Русенско

2
„Мерцедес"-ът е предаден на полицията
„Мерцедес"-ът е предаден на полицията Снимка: ОД МВР - Русе / архив

„Мерцедес"-ът е предаден на полицията

В хода на проверките на територията на РУ - Бяла, служителите на полицията са установили водач да управлява автомобил с марка „Форд Транзит“, след употреба на алкохол с концентрация над 1.2 промила - престъплението, съобщиха от ОД на МВР - Русе.

Екипите в Беленско са установили още и МПС с марка „Мерцедес 511“, което е обявено за издирване, като е изяснено и това че автомобилът се е придвижвал с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство.

Мерцедесът е предаден от водача с протокол за доброволно предадена вещ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари