Откриха екокът в село Екзарх Йосиф

5

Откриха нов екокът в село Екзарх Йосиф.

Съоръжението е по проект, финансиран от МОСВ и ПУДООС.

Прерязването на лентичката стана в присъствието на Ева Майдел, Пламен Нунев, Христо Белоев, общински съветници, кметът на Община Борово Валентин Панайотов, кметът на село Екзарх Йосиф Илия Данев и много местни жители.

Майдел акцентира върху добрата връзка на депутатите в Европейския парламент, народните представители и местната власт. Това позволява европейската солидарност да продължава и да станем още по – сплотени, за да се реализират и умножават проектите като този заедно. Специално внимание бе обърнато на доброволците, които получиха благодарности.

Пожелавам ви много слънчеви емоции на това място, споделени с най – любимите хора, с много заряд и много енергия, която да предаваме на бъдещото поколение“, каза тя.

10 000 лева са използвани от държавата, като са добавени още средства от спонсори, кооперацията и Община Борово. Изградени са 3 барбекюта на открито с мивки и течаща вода към всяко, маси с пейки, районно осветление, видеонаблюдение. Направени са още игрища за футбол на малки вратички и волейбол с необходимите за зрителите пейки. Изграден е детски кът с необходимите уреди за игра. Извършено е и залесяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари