Освободиха цялото ръководство на „Булгаргаз“

0
Освободени са изпълнителният директор на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев
Освободени са изпълнителният директор на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев

В петък, в 17,30, съветът на директорите на Българския енергиен холдинг е освободил целия борд на директорите на "Булгаргаз"

Въпреки късния час и края на работния ден документите са внесени за регистрация в Търговския регистър, предаде "24 часа"

Освободени са изпълнителният директор на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев.

В новия борд са назначени Людмил Венциславов Йоцов, Анжела Светославова Славова, Антон Йорданов Адамов, Иван Димитров Топчийски, Стефан Пандов Войнов.

От повече от месец се води битка в газовия бранш, в която се включи и министърът на енергетиката Александър Николов, според който не е направено всичко възможно да се вземат всичките количества азерски газ по алтернативен на непостроената газова връзка с Гърция маршрут.

Николай Павлов е свързван с президента Румен Радев, чийто служебен министър на енергетиката беше. Запознати казват, че между изпълнителната власт и президента се стигнало до съгласие "Булгаргаз" да си остане с това ръководство, но явно нещо се е променило.

Познати на Николай Павлов казват, че той е болен от COVID

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Emi
    Всички назначения на високи държавни постове са политически.Дано новото ръководство овладее положението,а не да служат на определени интереси като старите.Разточителството в Булгаргаз е голямо.Тези от борда карат автомобили по половин милион.Това трябва да спре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари