Осъдиха шофьора, предизвикал катастрофата с Шабан Шаулич

1
Обвиняемият се обърна накратко към семействата на загиналите: „Съжалявам, не мога да гледам никого в очите“,
Обвиняемият се обърна накратко към семействата на загиналите: „Съжалявам, не мога да гледам никого в очите“,

Певецът загина при инцидента, станал през 2019 година

Присъда от 3 години и 3 месеца затвор получи Алсина Левент - шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загина легендата на сръбската музика Шабан Шаулич, предаде DW- Сърбия. Присъдата беше произнесена от съда в град германския град Гютерсло.

Инцидентът стана през 2019 година на магистрала в Германия. Освен Шаулич, загина и неговият клавирист Мирсад Керич.

Обвинителен акт срещу младия мъж беше внесен през август 2019 г. Освен две обвинения за убийство по непредпазливост, му беше повдигнато и обвинение за причиняване на телесни повреди, застрашаване на движението и шофиране без книжка.

Според прокурора по делото максималната присъда, която е можел да получи, е била 5 години. От обвинението заявиха, че уважават факта, че младият мъж се е признал за виновен и се е разкаял.

Обвиняемият се обърна накратко към семействата на загиналите: „Съжалявам, не мога да гледам никого в очите“, каза Левент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари