Огромно задръстване на булевард "България" в посока Дунав мост

1

Огромно задръстване на булевард "България" в посока "Дунав мост" в Русе

За това сигнализират множество потребители в социалните мрежи. Групите "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" и "Виждам те КАТ" са заляти с клипове и снимки на натоварения трафик.

"Опашката е чак до отбивката за квартал "Родина"... (7:45ч) по възможност, ИЗБЯГВАЙТЕ!", предупреди г-н Аспарухов и сподели кадър от блокадата, в която е попаднал с автомобила си.

"Ба*ти скапаната община! Над 10 години не може да вземе решение на един и същ проблем", коментира и г-н Митков.

А г-жа Петкова е заснела как леки автомобили минават в затревената площ, макар и в нарушение.

Въпреки уверенията на властите, че проблемът ще бъде решен, явно той си остава да опъва нервите на шофьорите всяка сутрин и вечер. Още по-страшен е и въпросът от къде ще минат линейка или пожарна, ако се наложи...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    16
    Министър Пинокио ...
    Понеже министъра на МВР - не му помня вече името, онзи ден той беше в Русе на границата и каза, че ще се въведе ред за ТИР-трафика - щели да ги спират на Търново, на Зарата и Бог знае още къде Ще ... Затова щели да се координират държавните институции - МВР, АПИ и т.н. Ама дотук се видяха само тапи и н я м а никакъв ред - настана още по-голям хаос и задръстване!
  • 5
    15
    Една
    Що за лудост е това? Вече 48 часа шофьора с камион чака за напусне България и още е на Мартин след моста. Може и три дена да не са достатъчни за да излезе! Поставете се на мястото на тези хора , които чакат толкова дни мили шофьори! Без тоалетна и без никаква грижа за тях. Мръсни продажници са нашите политици! Нямат изгода да сме в Шенген! Шепа хора определят нашето съществуване в скапаната държава. До сега се таеше някаква малка надежда у мен, за съжаление всичко се изпари. Жалко за децата ни ....
  • 15
    14
    Не е до отбивката
    за Родина, а е до училище Лиляна Димитрова по бул. България и до Печатни платки по бул. Христо Ботев! Пускат се само туристи и украински камиони, без ред! Камионите стоят с дни и не могат да преминат през границата. Митницата не работи за България!!!
  • 19
    13
    Отегчен
    За чий х*й /саморедактирам се/ са ни КАТ ? Да ни дебнат, че не сме си пуснали светлините в ярък, слънчев ден? Или, че паркираме без да сме опасани с колани? Сериозно, за чий х*й са ни КАТ?
  • 24
    12
    Циник
    Майка им недъгава и безполезна. И аз се набих преди седмица в подобен кошмар. Лопах на климатик повече от час. Абе сложете една патрулка с двама тюмбела преди разклона за Николово. Като видят български номер, там да мятат палки и да обясняват, че има тапа. Да не ме карат да минавам през тревите, че да се връщам към Николово, че да стигна до Борисово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари