Тапа на булевард "България" в посока Дунав мост

5

Причината е аварирал ТИР

Задръстване от автомобили се образува на булевард "България" в посока Дунав мост тази вечер в Русе.

Причината е аварирал ТИР. "Имаше задръстване, а шофьорът на тира излизаше от „Спиди“ и реши да мине напряко, ама в калта", обясни очевидец на инцидента.

Потребители на социалните мрежи качиха кадри на образувалата се тапа и предупредиха да се избягва булеварда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    Минчо
    Умрелият гей тотално нарушавайки правилата за движение е решил да мине на място, което е обръщало от посока София, към посока Силистра. Ако бяхме държава като държава, на тъпия шофьор, а и на мазната габровска фирма, трябваше да се наложат такива санкции, че една година да избива глобите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари