Ниагарският водопад грейва в цветовете на българското знаме

1
За втора поредна година Канада ще отбележи националния празник на България със светлинно шоу.
За втора поредна година Канада ще отбележи националния празник на България със светлинно шоу.

Ниагарският водопад отново грейва в цветовете на българското знаме за 3 март

За втора поредна година Канада ще отбележи националния празник на България със светлинно шоу. В нощта на трети март Ниагарският водопад ще бъде осветен в бяло, зелено и червено.

И тази година българите по целия свят ще имат възможност да проследят събитието пряко онлайн на страницата на генералното ни консулство в Торонто 

Миналата година над 600 000 българи по целия свят наблюдаваха светлинното шоу по Интернет.

Още няколко знакови сгради и съоръжения в Канада ще грейнат в цветовете на българското знаме по случай националния ни празник. Това са сградата на общината във Ванкувър, парламентът в столицата на провинция Виктория и централният мост в Едмънтън - High Level Bridge.

Българският флаг ще бъде издигнат по традиция пред общините в Торонто и Ниагара Фолс, пред сградата на кметството в Калгари, пред тази в Уинипег и в Китченер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари