Наследникът на Елена Гунчева: Отивам в парламента, макар и за кратко

0
Емил Янков влиза на мястото на оттеглилата се доброволно депутатка
Емил Янков влиза на мястото на оттеглилата се доброволно депутатка

Емил Янков влиза на мястото на оттеглилата се доброволно депутатка

Изключително кратък живот ще има този парламент, убеден е Емил Янков, който ще влезе на мястото на подалата оставка депутатка Елена Гунчева. Той е председател на градската структура на "Възраждане" в Пловдив.

"Ще бъда част от групата, защото споделям и подкрепям цялата й политика", заяви той пред "24 часа". Обясни, че е председател на организацията в Пловдив от самото й учредяване. "Икономист съм по образование, занимавам се с транспорт", каза той.

Според запознати от години работи като таксиметров шофьор. Бил амбициозен и харесвал лидера Костадин Костадинов.

"Ще отида в парламента, когато оттеглянето на Гунчева стане факт. Не мога да коментирам действията й, това си е нейно решение. Лошо за нея няма да кажа", допълни Янков. Макар да вижда краткия живот на този парламент, той смята, че щом е в интерес на българския народ, е за добро.

Както съобщихме, тази нощ с пост във фейсбук Елена Гунчева обяви, че напуска "Възраждане" и парламента заради Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари