Най-известният сервитьор в Смолян е починал в Италия

0
Мистерия остава причината за смъртта на 50-годишния Трендафил Танев, познат като Тренди
Мистерия остава причината за смъртта на 50-годишния Трендафил Танев, познат като Тренди Снимка: Фейсбук

Мистерия остава причината за смъртта на 50-годишния Трендафил Танев, познат като Тренди

50-годишният Трендафил Танев познат като Тренди е бил най-известният сервитьор в Смолян. Заминал да работи в чужбина, сред като намаляла работата в заведенията заради пандемията.

Татко тръгна да работи в Испания на 15 март. Всичко беше супер. Той беше ведър, много хубав човек, баща ми винаги е бил много хубав човек, там чакаше документи няколко дни, за да започне работа“, каза за БНР дъщерята на Трендафил Танев - Таня Танева.

След като първоначално избраната работа не му допада, отишъл да бере боровинки, но решил да се върне в България и тръгнал на път на 1 април.

Но от превозваческата фирма заявили, че мъжът започнал да буйства в автобуса и го свалили в Генуа, Италия.

Със съдействието на полицаи от Смолян близките разбрали, че Трендафил Танев е намерен мъртъв.

Сумата, необходима за транспортирането на тялото до България е 12 хиляди лева. Семейството събрало средствата благодарение на обявената кампания за дарения. Близките на Трендафил Танев намерили българска траурна агенция, която ще извърши кремацията и ще осигури документите за 8 хиляди лева.

"Искам да благодаря на всичките ни приятели, семействата и на всички наши близки, които се отзоваха. Благодарение на тях аз ще мога да прибера татко, макар че не успях да го прибера жив. Разбрах с колко добри и хубави хора сме заобиколени и как нашите близки приятели и роднини ни помогнаха в този момент и аз бих искала да помагам на всеки, който е изпаднал в беда", допълни за "Хоризонт" Таня Танева.

Повече можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари