Най-добри в секса са жените с тънка талия

0
най-рядко от сексуална неудовлетвореност са страдали млади мъже, които са имали полови контакти с по-млади от тях партньорки с тънки талии
най-рядко от сексуална неудовлетвореност са страдали млади мъже, които са имали полови контакти с по-млади от тях партньорки с тънки талии

Жените с тънки талии не само изглеждат изящни и стройни, а мъжете винаги изпитват нужда да ги защитават и подкрепят, но с тях те нямат и почти никакви проблеми в секса. Това твърдят учени от Университета на Западна Шотландия.

В изследването им са участвали 700 мъже доброволци на възраст от 35 до 65 години. Нивото на сексуалната им удовлетвореност от контактите с различни жени се оценяло в специална анкета. Отчитало се е и количеството на половите актове.

В резултат на изследването е било установена, че най-рядко от сексуална неудовлетвореност са страдали млади мъже, които са имали полови контакти с по-млади от тях партньорки с тънки талии. При тази група мъже учените са отчели и най-високо ниво на удоволствие от секса.

Специалистите смятат, че именно с подобни партньорки мъжете получават максимално удовлетворение. И, напротив – сексът с жени с пълна талия, твърдят те, крие опасности от възникване на еректилна дисфункция при мъжете.

Шотландските учени обясняват този феномен еволюционното развитие на човека. Според тях силната половина на човечеството исторически е програмирана да смята, че излишното тегло на патрньорката крие риск от болести, а стройността е признак на женско здраве с всички произтичащи от това последствия за продължаването на рода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари