Нагли куки, които се крият като мишки

1
Шофьорите се съюзиха срещу КАТ
Шофьорите се съюзиха срещу КАТ Снимка: Михаил А.

Шофьорите се съюзиха срещу КАТ след промените, с които отпадна наличието на знак, предупреждаващ, че следва контрол на скоростта, съобщава „Телеграф“.

Във Фейсбук групите „I see you КАТшофьорите качват снимки на „нагли куки, които се крият като мишки“.

След промените полицаите са започнали да хитруват и да спират патрулките в храсти, между паркирали коли, за да не се забелязват или на велоалеи. Според закона органите на реда са длъжни да извършват проверки „по безопасен начин, осигурявайки необходимата видимост“. Независимо от него обаче, униформените дебнат за джигити тайно, паркирайки полицейските коли под огромни дървета, в храсти и между спрели автомобили на паркинги и тротоари.

Най-честото нарушение на ченгетата е да дебнат от бялата патрулка с надпис „Полиция“ в храстите, допълва в.„ Телеграф“.

Само от Пловдив за седмица във Фейсбук са били изтипосани близо 10 такива коли на КАТ от шофьорите. На второ място сред хитростите на органите на реда е да оставят патрулката между паркираните коли на тротоара, така че да не се забелязва от водачите. Има сред ченгетата и екип от двама, заснет да дебне, докато патрулката е на велоалея. „Добре де…ако ми направят качествена снимка или видеоклип, дали ако ида в КАТ и има предоставя записаното, ще ги глобят?“, питат масово потребителите в социалната мрежа. 

Останалата част от членовете на групата отправят множество обиди, псувни и закани към униформените, които ги следят срещу правилата.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари