Надя се вманиачи по раждането на деца - вече има 14

2

През 2009 година Надя Сюлейман става световно известна, когато ражда 8 близнаци. Това е второто раждане на 8 близнаци в Съединените щати, а оплождането е чрез ин витро.

Надя вече е майка на шест деца, когато ражда осемте близнаци и така децата и стават общо 14, пише Канал 3.

Самата Надя Сюлейман е смятана за психично нестабилна. Тя се вманиачава по раждането на деца, след като бившия й съпруг я напуска, защото е ялова. За да докаже, че може да има деца, тя се подлага на ин-витро от донор.

Първото й дете - момче се ражда през 2001 г., година по-късно се ражда първата й дъщеря, следват две двойки близнаци - пак от донори.

През 2008 г. Надя остава с 6 замразени яйцеклетки и за да не ги изгуби пожелава да й ги имплантират едновременно, въпреки че нормата за жена на нейната възраст е два до три ембриона наведнъж. Лекарят, който извършва процедурата, както и всички предишни, по-късно е изключен от Американската ин-витро асоциация.

2 от шестте оплодени яйцеклетки, имплантирани в Надя се разделят на близнаци. Така тя се оказва с 8 деца в утробата си, които по чудо оцеляват и се раждат живи и здрави.

Учудващо е и това, че Сюлейман никога не е прикривала отвращението си към своите деца. Майката дотолкова ги мрази, че малките живеят в скотски условия в буквалния смисъл на думата. Видео, заснето през април от социални работници в дома на Надя, направо шокира обществото. На кадрите се вижда как цари пълен хаос, стените са изпоцапани с графити, в детските стаи има мръсотия и отврат. Хората определят условията, в който растат дечицата, като истинска свинска кочина.

Причината за посещението става сигнал на фризьорката на Сюлейман, която остава в ужас след посещение в дома на октомайката. По нейните думи Надя заключва децата си в спалнята, залоствайки вратата със стол, за да не пречат малките на нейните дела. “Аз се опитах да помогна, но тя гони всички, които се опитват да направят това”, споделя пред “Дейли Мейл” шокираната фризьорка. Тя също разказа, че момченцата носят дрехи на момиченца, децата са мръсни и развлечени, а Сюлейман просто е неспособна да се грижи за тях.

Обществото е още по-скандализирано от решението й да се занимава с порнография и то с мотива, че иска да се грижи за семейството си, докато децата й живеят в мизерия. Първият й филм е солово изпълнение, под името "Octomom: Home Alone". Трейлърът, който се завъртя в мрежата, предизвика по-скоро отвращение, отколкото удоволствие, сред мъжете, чакащи да видят голата окто майка. В клипа Сюлейман лежи върху леопардов чаршаф, облечена в къси панталонки и бял потник, от който стърчат гърдите. По-нататък Надя се съблича, докато се самозадоволява и се стига до финала в гореща вана.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари