МВР тепърва ще обучава полицаите как да ползват шипове за спиране на коли

1
В момента в цялата страна има 759 ленти, ще бъдат закупени още 1200
В момента в цялата страна има 759 ленти, ще бъдат закупени още 1200 Видео: bTV

В момента в цялата страна има 759 ленти, ще бъдат закупени още 1200

МВР започна обучение на полицейския състав за принудително спиране на автомобили, предаде bTV. То е по разпореждане на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Служителите на МВР ще тренират как успешно да използват ленти с метални шипове. В момента в цялата страна има 759 такива ленти. Ще бъдат закупени още 1200 и ще бъдат раздадени така, че във всяко едно полицейско управление да има подобна лента.

По време на демонстрацията имаше сигнал, че е извършен грабеж на бензиностанция в жилищен район "Тракия". Патрулни автомобили започват преследване на колата и с помощта на такава лента колата е заловена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    11g 89g 1718g
    xaa sfqt
  • -1
    6
    11g
    xak lok sa pe are la top 89g 11g 1718g
  • 6
    5
    Хубаво
    В Индия, които са над милиард човечета, полицията им ходи със дълги сопи и наказва на място. Със тоягите. Тамошните хора имат все пак респект към тяхната полиция и не се правят на отворени. Във великите щати и там не можеш да се правиш на господ пред полицията , защото може да се случи случка. Защо във България няма уважение към властите ? Може би защото българите през последните години са възпитавани погрешно ?
  • 7
    4
    До 2
    Много добре са обучени, да клечат в храстите с камерките и да лапат рушвети и 20 заплатки при пенсиониране.
  • 6
    3
    colibri
    Не зная на какво са учили полицаите, но явно нещо не е наред в обучението, или в подбора им. Тези ленти не са създадени скоро, но в страната ни се оказва, че са 759 броя, които не се използват по предназначение- защо? Ако имаше такива ленти и се използваха, може би нямаше да има убити 2 полицаи, а сега 1 в мед. кома? Може би...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари