Бабата на полицая, превозвал мигранти, не е знаела внукът ѝ да има финансови проблеми

0
Според жената 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов винаги бил кротък
Според жената 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов винаги бил кротък

Според жената 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов винаги бил кротък

Бабата на 23-годишния униформен Денислав Борисов - Екатерина Борисова, разказа, че внукът ѝ е полицай от две години, съобщи bTV. Вчера до късно си е бил у дома и най-вероятно е излязъл рано сутринта.

"Току-що се качих горе. Видях, че светят лампи и няма обувки. По това знам, че е на работа и нищо повече", разказа Екатерина.

Тя каза още, че внукът ѝ е теглил кредит, за да си купи автомобил. Не е знаела да има финансови проблеми. Казва, че винаги е бил кротък.

"Винаги съм казвала, че трябва много да се внимава и не бива да се слага петно на семейството. Всеки си плаща за грешките", казва още възрастната жена.

Родителите на 23-годишния полицай имат заведение в Перник и работят там. Днес обаче то остана затворено. Не отговориха и на телефонните ни обаждания.

Денислав Борисов работи в полицията от 2 години. Като няколко месеца е бил в неплатен отпуск. На 31 декември е изтекъл последният му болничен и по график е трябвало да се върне на работа в петък. Към декември миналата година е имало общо 90 дисциплинарни проверки спрямо служители на МВР. Част от тях такива за съпричастност към трафика на хора.

Именно такава дисциплинарна проверка тече и за случая на 23-годишния Денислав Борисов. Припомням, че още преди месеци вътрешният министър каза, че обявява война на каналджиите и строго ще се проверяват всички служители за съпричастност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари