Мустафа Карадайъ призна, че Никола Минчев е косвена жертва

0
Това беше вотът на недоверие. Резултатът другата седмица ще е същият
Това беше вотът на недоверие. Резултатът другата седмица ще е същият Снимка: ДПС

Това беше вотът на недоверие. Резултатът другата седмица ще е същият

Отстраняването на бившия вече председател на Народното събрание Никола Минчев е резонно следствие от неадекватната политика на правителството, а самият Минчев се явява косвена жертва.

Това мнение изрази в кулоарите на парламента след гласуването на оставката на Минчев председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

"Г-н Минчев плати цената на безобразията на нарушителя на Конституцията Кирил Петков, на лъжеца... как му беше името. Онова недоразумение там, което е..., да, същото", остър бе той, очевидно визирайки в изказването си и вицепремиера и финансов министър Асен Василев.

Това беше вотът на недоверие, посочи Карадайъ, попитан от News.bg дали днешното гласуване предрешава вота срещу кабинета, който следва да се гласува следващата седмица.

"Предполагам, че резултатът другата седмица ще е същият. И това е най-правилното решение за българските граждани в тази кризисна ситуация. Не може с омраза и противопоставяне на преодолеем кризите. Виждате, тези хора са една година министри, кабинетът е на половин година, но те са от година министри. И само задълбочават кризите, не решават проблеми на хората", критичен бе партийният лидер.

А що се отнася до спекулациите, че за нов председател на НС може да бъде избрана Ива Митева от "Има такъв народ", Карадайъ заяви: "Всичко е възможно, г-жа Митева е била председател на Народното събрание, тепърва ще решаваме."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    русенец
    КаравгазЪ, ще си признаете и вие накрая, че сте хибридни рашистки окупатори, действащи против БЪЛГАРИЯ! Всичко го знаем и виждаме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари