Момиченце на 7 месеца от Русе се нуждае от помощ!

3

Скъпи, приятели, партньори и съмишленици, обръщаме се към Вас с огромна молба за помощ.

От нея се нуждае едно малко момиченце на 7 месеца с диагноза Спинална мускулна атрофия тип 1.

Това е тежко и прогресиращо заболяване, но малката Ани и нейните родители искат да се борят възможно най-дълго.

Ние „Еквилибриум“ от първи март поехме грижите за 6 деца с тежки увреждания в пилотната услуга Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, които се нуждаят от постоянна медицинска грижа, който се намира в реконструираната сграда на закрития Дом за медико социални грижи в Русе.

Именно в този център следващата седмица ще бъде настанена Ани, която се нуждае от много и специални грижи, но най-много се нуждае от кислород. За целта трябва да закупим апарат, който се нарича кислороден концентратор на стойност 1600 лева.

За съжаление бюджетът на социално – здравната услуга не позволява такъв разход!

Надяваме се да ни подкрепите, както сте правили винаги, за да можем да предоставим на Ани възможно най-добрата грижа и високо качество на живот в нашата услуга, където родителите ще придружават и посещават Ани непрекъснато, за да могат да я гушкат и да й говорят, а тя да усеща тяхното присъствие грижа и топлина.

Ани е със съхранен интелект и в съответствие с възрастта си разбира всичко. Надяваме се да Ви направим хубава част от съдбата на Ани, колкото й е отредена и заедно да подкрепим родителите й да й се радват, а тя да получава нежност и грижа.

Благодарим на семейството на Нуша, Лъчезар и Роси Йорданови от София, които сложиха началото на нашата дарителска акция, като предоставиха 200 лева за закупуването на кислородния концентратор, който ще помогне не само на Ани, но и на другите деца с нелеки диагнози, настанени в Центъра.

Желаната от Вас сума можете да превеждате на дарителската сметка на „Еквилибриум“, а ние можем да Ви предоставим договор/протокол за направеното от Вас дарение. Благодарим ви!

Сдружение „Еквилибриум“

СИБАНК ЕАД IBAN BG28BUIB98881028611903 BIC BUIBBGSF

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари