Благотворителен дрифт в Русе ще събира пари за малката Бела

4
Семейството на Белослава в момента е в Турция и живее на квартира близо до болницата, в която тя се лекува
Семейството на Белослава в момента е в Турция и живее на квартира близо до болницата, в която тя се лекува Снимка: Кадър от Bulgaria ON AIR

Благотворителен дрифт в Русе в помощ на малката Бела, която се нуждае от средства за лечение на тежко заболяване.

Състезанието ще се проведе на 3 април.

Полигонът край Русе ще се превърне в писта за любители на автотунинга и високите скорости, предава Bulgaria ON AIR. А всички събрани средства от събитието ще бъдат дарени за лечението на 3-годишното момиченце.

"Очакваме доста публика - някъде около 3000 човека. Имаме голям интерес от всички градове на България", каза организаторът Михаел Иванов.

Семейството на Белослава в момента е в Турция и живее на квартира близо до болницата, в която тя се лекува. Детето посещава и физиотерапия на няколко различни места. Не е ясно каква е точната сума, която ще е нужна за лечението ѝ. До момента са дадени около 135 000 евро.

"Една процедура е 10 000 евро. Прави се всеки месец. Не се знае колко процедури още следва да бъдат изпълнени, до момента сме направили две", обясни бащата на Бела Бисер Бориславов.

Семейството на Бела е изключително благодарно за организирането на инициативата.

"Благодаря на организаторите. На всички фенове, които ще бъдат с автомобилите си. Инициативата е чудесна и се радвам, че има хора, които вярват в Бела и ни помагат, тъй като е много трудно двама млади родители да им се случи такова нещо", каза още Бисер.

Освен да се насладят на майсторски дрифт, посетителите ще могат да се повозят на специално дрифт такси. Подобно шоу ще се проведе по същото време и на пистата в Сапарева баня. Приходите от него отново ще бъдат за малката Бела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари