Моля ви, спасете бате!

1

Това на снимката са двама братя Илиян и Калоян...

Калоян е само на 5, но вече знае, че бате е болен и моли всички добри хора да му помогнат, за да могат да си играят заедно по цял ден и бате вече да не ходи постоянно в болницата, където да го "боцкат"... Калоян често почва да плаче, когато види белезите по ръцете на Илиян, причинени от хемодиализата, плаче, защото обича бате и не иска да го боли повече..

А Илиян.. Илиян е дете-герой, което от раждането си се бори с диагнозата..но от почти година вече животът му се превърна в пълен ад...
Живот между живота и смъртта...живот поддържан от хемодиализния апарат..3 дни в седмица по 4 часа Илиян е с майка му в болница, където му се извършва животоспасяващо пречистване на кръвта... Нямаш право да закъсняваш...нямаш право да отсъстваш..нямаш, ако искаш да живееш...
Единственият шанс Илиян да живее без страх от смъртта и да бъде "освободен" от диализния апарат е животоспасяваща бъбречна трансплантация в Беларус.. Тъй като Илиян няма жив донор трансплантацията може да се извърши само там и то на огромната цена от 126 000 лв...като до момента са събрани 66 000 лв!

Молим всеки, който има възможност да изпрати смс на 17 777 с текст DMS ILIAN или да дари сума в дарителската банкова сметка!
Благодарим на всички!
ОТ ЧУЖБИНА НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПРАЩАТ ДАРИТЕЛСКИ СМС-И! Добрите хора могат да помогнат, като преведат в пейпъл!

Дарителска сметка
Банка: Общинска банка АД
IBAN: BG72 SOMB 9130 1060 5311 01
BIC: SOMBBGSF
Титуляр: Илиян Красимиров Солтариев
Пейпал: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари