Божидара се нуждае от помощта ни, за да живее

1
Нека не и позволим да угасне! Нека не я пуснем да си отиде!
Нека не и позволим да угасне! Нека не я пуснем да си отиде! Снимка: Личен архив

Нека не и позволим да угасне! Нека не я пуснем да си отиде!

28-годишната Божидара Павлова има нужда от бъбречна трансплантация.

През последните месеци тя се бореше с усложнения, заради които трансплантацията не можеше да се извърши. Тя беше неподходяща за трансплантация. Страшно е човек да чуе, че няма бъдеще. След продължително лечение, благодарение на вашата подкрепа, Божидара получи така жадуваното лекарско заключение, че за момента отново е подходяща да бъде реципиент на трансплантиран бъбрек. За нея се полагат медицински грижи, които да запазят състоянието и стабилно и се надяваме всичко да бъде наред.

"Обикновено, както знаете, важните неща човек не може да си купи с пари. Ироничното е, че в нейния случай, това което я дели от живота, са именно парите. Ужасяващо е животът на една млада жена, която просто иска да бъде щастлива, да има финансова стойност.

Божидара понася процедурите по хемодиализа изключително тежко. Колкото повече се отлага нейната трансплантация, толкова повече се увеличава рискът тя да стане отново неподходяща. Понякога това е безвъзвратно. Във всеки един ден животът и виси на косъм. Нека да я спасим, преди косъмът да се скъса! Моля Ви! Тя го заслужава.", пишат организаторите на дарителската акция в помощ на младата жена.

Можете да подкрепите Божидара чрез:

УниКредит IBAN: BG27UNCR70001598046163

Изипей IBAN: BG52ESPY40040023204421

PayPal: www.paypal.me/BozhidaraP

Revolut: @bozhidara16

Титуляр: Божидара Павлова

Основание: Дарение

Който познава Божидара знае, че тя е слънце. Присъствието и носи светлина, доброта и детска енергия. Тя не губи духа си, въпреки натиска на болестта върху тялото и.

Нека не и позволим да угасне!

Нека не я пуснем да си отиде!

НЕЙНИЯТ ШАНС ЗА ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ СЛЕД УСПЕШНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ Е 100%. Ние можем да и дадем този шанс!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари