ММА легенда почина на 45-годишна възраст

2
Стефан Бонар е член на Залата на славата на UFC
Стефан Бонар е член на Залата на славата на UFC Видео: UFC

Стефан Бонар е член на залата на славата на UFC

ММА легендата Стефан Бонар почина на 45 години. Членът на Залата на славата на UFC е починал поради предполагаеми сърдечни усложнения по време на работа. Това се с случило още в четвъртък, но чак сега от UFC споделиха официално новината, пише Спортал.

"Стефан Бонар беше един от най-важните бойци, които някога са се състезавали в UFC. Битката му с Форест Грифин промени спорта завинаги и той никога няма да бъде забравен.

Феновете го обичаха, бяха свързани с него и той винаги им даваше най-доброто от себе си. Ще липсва", написа Дейна Уайт във Фейсбук.

Бонар се състезаваше в полутежка категория през по-голямата част от кариерата си. Той успя да запише 15 победи и 9 загуби в ММА. През 2005 година той се би с Форест Грифин на финала на TUF сезон 1. Битката им стигна до решение, което беше в полза на Грифин.

По-късно срещата беше избрана за битка на годината, а двамата получиха място в Залата на славата на UFC. Последната година не беше лесна за него. Стефан вдигна скандал в болница през 2021 година, защото не искаха да го лекуват за фрактура на гръбначния стълб, претърпяна в мач от професионалната борба.

През април тази година неговата къща беше изпепелена от пожар. Стефан се оттегли от ММА през 2014 година в серия от 2 поредни загуби. В своята последна битка той загуби от Чък Лидел с разделно решение в Калифорния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Простено му е, тъп ММА-ец!
    А „ваксинката“? От коя марка беше? Дозичките само две или имаше и бустерче? Коефициент на интелигентност IQ = –200! Пустият му естествен отбор, знае си работата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари