„Млади сърца“ от Ценово и Обретеник заедно посрещнаха Дядо Коледа

3

Пенсионерските клубове от Ценово и Обретеник заедно посрещнаха Дядо Коледа.

Любопитното е, че и двата клуба носят едно и също име – „Млади сърца“. Идеята за срещата се зароди след като Румяна Иванова от Ценово започна да издирва всички клубове в страната, които носят името „Млади сърца“.

Досега съм се свързала с три клуба.  Но първият, който открих беше в съседното село Обретеник. През следващата година ще си разменим гостувания и с останалите“, сподели председателката на „Млади сърца“ от Ценово.

Представители на двата клуба се събраха, за да посрещнат заедно Дядо Коледа. Домакините от Ценово бяха подготвили много приятни изненади. Освен песните и танците, повечето от присъстващите се включиха в различни занимателни игри. За запалените танцьори бе устроено надиграване със съвременни, народни и класически изпълнения. Гости на празника бяха председателят на Общинския съвет в Ценово Георги Георгиев и секретарят на общинската администрация Мария Найденова. Кметът на община Ценово д-р Петър Петров изпрати поздравителен адрес до участниците. „С настъпването на Новата година идва усещането и мечтата за ново начало във всеки един от нас, иска ни се грижите, трудностите и проблемите да останат назад в отминаващата 2019. В навечерието сме на най-светлите и очаквани празници, затова желанието на всеки от нас е мечтите, с които живеем да се сбъднат с идването на новото начало“, се казва в поздравлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари