Младежи потрошиха къща за гости в землището на Тръстеник

5
Младежите са извършили истински погром - разбити са не само прозорци и врати, но са почупили и мебели, техника и радиатори за отопление
Младежите са извършили истински погром - разбити са не само прозорци и врати, но са почупили и мебели, техника и радиатори за отопление Снимка: БГНЕС / Архив

Полицията е установила група младежи, които са нанесли значителни щети по имот, който наели за една нощ

 На 15 май около 10:30 часа в РУ Две могили е подаден сигнал от мъж, съдържател на къща за гости, намираща се в местност в землището на с. Тръстеник, че е открил в имота множество повреди и унищожавания, след като предишния ден е отдал вилата под наем на група от 10-тина младежи, които не познава и няма връзка с тях.

Имотът е посетен от дежурна оперативна група на полицията и при извършен оглед са били установени следните щети – изкъртени и натрошени 5 бр. вътрешни алуминиеви врати в къщата, натрошени три комарника от ПВЦ, които са били поставени на прозорци и един от балконска врата, а в банята изкъртен радиатор.

В бетонен басейн, намиращ се в двора на вилата, са открити натрошени и изхвърлени масивна дървена трапезна маса, две метални маси с ПДЧ плотове, 19 стола, два пластмасови контейнера за боклук, две кръгли метални маси, градинска люлка, както и част от една от алуминиевите врати. Покрай къщата е имало и изхвърлени множество мебели, калорифер, микровълнова печка, прахосмукачка и други.

Точната стойност на нанесените щети е в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство и е започнала работа по разследване на деянието. В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия, при съвместни действия на служители от РУ-Две могили и Второ РУ, са установени всички лица, общо 12 – пълнолетни и непълнолетни, които са пребивавали в имота на въпросната дата, като според събраната до момента информация четирима от тях имат съпричастност към деянието. Работата по досъдебното производство продължава, под ръководството и надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До първия кретен
    По-скоро феновете на урките имат деструктивни наклонности и желания да оскверняват и заливат с бои паметници и т.н. Но как умело приписват своите качества на останалите, ето това е най-интересно за наблюдение :)))
  • 3
    3
    Дедо
    Пратете на меринджея лекар, но да владее циганск, та да може да му разбере простотии те.
  • 23
    2
    бавно мислещ
    не те знам меринджей ли си що си, ама да ти кажа, че това са точно нашите български дечица, дето много ги тачим,вардим,обгрижваме и накрая се стига до ситуация като с Милен Цветков, ама тогава е късно.
  • 11
    1
    Меринджей
    Пияни и надрусани рашистчета явно са били. Само те така обичат да рушат и да живеят в мизерия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари