Няма данни за убийство в къщата за гости в село Тръстеник

1
Мъжът е бил открит на 16 юли безжизнен в басейна, но не са открити следи от насилие
Мъжът е бил открит на 16 юли безжизнен в басейна, но не са открити следи от насилие Снимка: Фейсбук

Това съобщава началникът на РУ - Две могили главен инспектор Петър Ванев

Няма данни за убийство, нито следи от насилие или борба в случая с къщата за гости „Гороцвет“ в село Тръстеник, чийто собственик бе намерен удавен в басейна, съобщи началникът на РУ - Две могили главен инспектор Петър Ванев, цитиран от Русе Медиа.

Мъжът е бил открит на 16 юли безжизнен в басейна. Направен е оглед от криминалисти, както и от съдебен лекар, аутопсията също не е показала, че се касае за насилствена смърт, уточниха от полицията в Русе. По неофициална информация собственикът на къщата е бил прекалил с алкохола и е паднал във водата, при което се е удавил. Касае се за нещастен случай, а не за престъпление, коментираха запознати.

Съмненията за убийство бяха лансирани от жена в социалните мрежи, която на свой ред го била разбрала от приятел на починалия. Според твърденията ѝ, които по-късно бяха изтрити, мъжът се бил скарал с гости, които са потрошили къщата му, а след това са го убили.

От полицията обясниха, че действително е трябвало да има почиващи, но те не са се явили в Тръстеник, а са предпочели да отдъхват на друго място край Русе. Разпитани са, местонахождението им по време на инцидента е установено и те нямат съпричастност към него. Колкото до потрошената къща, очевидно се касае за смесване на информация – случаят с вандализма е от май 2022 г., когато абитуриенти бяха изпочупили покъщнина, прозорци и врати. Впоследствие бяха установени и понесоха съответното наказание и също нямат отношение към инцидента от 16 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари