Сигнал за смърт в къща за гости "Гороцвет" взриви социалната мрежа

3

Случаят не е потвърден от полицията

Сигнал за смърт в къща за гости "Гороцвет" взриви социалната мрежа.

Собственик на къща за гости в русенското село Тръстеник е бил удавен в басейна на къщата от наематели на имота, твърди Неда Тодорова в група във Фейсбук.

"С прискърбие ви уведомявам, че наш колега, собственик на къща в с. Тръстеник беше удавен в собствения си басейн в неделя, а днес го погребаха. Имал е гости, които в малките часове са започнали да вандалстват и му потрошили къщата. Започнал е скандал, след който гостите си тръгнали. Същата нощ, някои от тях се върнали и удавили колегата в басейна му. Лека му пръст!", гласи текстът на публикацията.

Неда Тодорова обяснява, че знае за случая от нейн познат. Именно по такава версия работели разследващите.

Регионалният говорител на МВР - Русе Даниела Малчева, уточнява, че в района на село Тръстеник няма подобен инцидент, но в близкото село Обретеник има регистриран случай на удавен човек. Инцидентът съвпада с датата на публикацията - 16 юли. По думите на Малчева обаче се касае за битов инцидент.

"Няма данни за насилствена смърт. Това е констатирал и съдебният лекар. Образувано е досъдебно производство, тъй като такъв е редът при намерен починал човек", коментира Малчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    gzsddgbsz
    NE E MOI PROBLEMO
  • 14
    1
    Иван
    Ужас!Кой знае какви боклуци ходят в тези кьщи???Да те е страх...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари