Млада жена почина при катастрофа край Враца

1

20-годишна жена от монтанското село Медковец почина при зверска катастрофа на обхода на град Враца.

Пътният инцидент, в който са участвали ТИР и БМВ, стана около 17 часа в петък.

Камионът е пътувал в посока Ботевград, когато идващата насреща кола се завъртяла на мокрия път и се ударила челно в него. В германския автомобил са пътували момче и момиче на около 25 години.

Лекарите в спешния център са направили всичко възможно, за да спасят момичето, но многото травми били несъвместими с живота, пише BulNews.

Продължава битката за живота на 21-годишния шофьор от Враца, който е управлявал лекия автомобил БМВ. Първоначалната информация беше за получени травми само в долните му крайници, но допълнителните изследвания са показали още куп тежки травми.

 Две линейки, пожарни и полиция проведоха спасителна операция, за да извадят двете тела от смачканата кола. Още тогава беше ясно, че момичето е тежко пострадало, докато момчето беше извадено в съзнание. По неофициална информация младото момче не е имало книжка.

Шофьорът на камиона разказа, че лекият автомобил е излязъл с голяма скорост от завоя и вероятно заради внезапно натиснати спирачки той се завъртял на пътя. Тираджията видял отдалеч летящото срещу него БМВ и почти успял да спре встрани от пътя, но въпреки това последвал жесток челен удар.

Часове след тежкия инцидент пристигна специализирана техника, която изтегли смазания ТИР.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари