Митьо Очите не може да понесе болките в засегнатите органи

0
Очите бил постоянно на успокоителни
Очите бил постоянно на успокоителни

Митьо Очите бил постоянно на успокоителни, защото не можел да понесе болките в засегнатите си органи след многото операции, които претърпя.

Както вече е известно, състоянието на подземния бос рязко се е влошило през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза, в която се намира, пише агенция ПИК.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника „Софиямед“, че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което може и да е фатално.

В последните дни Очите поддържал висока температура, но лекари успявали да я поддържат в сравнително едни и същи граници. След кардиологичната криза обаче състоянието на Очите се определя като тежко.

Очаква се близките на Очите да го изведат в клиника зад граница, най-вероятно Израел, където са му гарантирали, че могат да му направят пластика на дебело черво и уретер. За целта обаче трябва общото му състояние да е стабилно и да няма температура.

В момента Очите допуска до себе си само най-близките си хора и медици, защото не искал хората около да го виждат в тежкото състояние, в което се намира.

Припомняме, че Димитър Желязков бе прострелян на 8 юни пред ресторант в курорта Слънчев бряг. При екшъна бе убит негов бодигард, а други хора от групата му бяха ранени. След това Очите претърпя ред спешни операции в болницата в Бургас, където прекара повече от месец.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари