Мегз получи условна присъда за катастрофата с ранена жена

0
Дизайнерката се върнала от Дубай специално за делото
Дизайнерката се върнала от Дубай специално за делото Снимка: Ваня Драганова / 24 часа

Дизайнерката се върнала от Дубай специално за делото

Искам още веднъж да се извиня на баба Станка за това, което направих. Много съжалявам“, каза известната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева пред Пловдивския районен съд, пред който се изправи за катастрофа в Раковски отпреди 3 години, пише 24plovdiv.

На 8 април 2019 г. тя не спряла на знак Стоп на кръстовището на улиците “П. Парчевич“ и “Хр. Смирненски“ и блъснала с мерцедеса си хонда. От удара пострадала пътничката във втората кола Станка Ангелова. Десният ѝ крак бил счупен и 74-годишната жена се придвижва със затруднение и досега.

Мегз призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, което предполага наказание от 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Тя ще трябва да плати разноските по делото и 7000 лв. като обезщетение на ранената при инцидента жена. В протокола беше записано още, че Мегз остава без книжка за 10 месеца. Не е ясно обаче как ще бъде изпълнено това наказание, защото Миглена Каканашена, която в последно време живее в Дубай, вече няма българско свидетелство за управление на МПС.

Пред „24 часа“ Мегз обясни, че се върнала от Дубай специално за делото и след това ще отпътува обратно.

Това е втора условна присъда за Мегз, първата беше за застрахователна измама, след като тя обяви за открадната кола, която изплащаше на лизинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари