Медицински фашизъм

4
Ай стига, не всички сме дебили!
Ай стига, не всички сме дебили!

Ако не воюваме за свободата си, ние винаги ще бъдем роби. Днес, под логото на грижата за нашето здраве, с лицемерно загрижени физиономии, политици и кукловоди ни затварят по къщите, слагат ни маски, ограничават ни правата, навикват ни като кучета, ако не спазваме нелогичните и безсмислени мерки, измислени от дебилите, които са във властта.

Днес в София казахме "стига" на неадекватните мерки. За съжаление не ме допуснаха да кажа това, което мисля, на микрофона. Но моята позиция остава ясна и подкрепям безрезервно всяка една съпротива срещу медицинския фашизъм.

Защо светът не се загрижи за милионите умиращи от глад в Африка? Нима всички ние не сме плакали при гледката на умиращи гладни деца в Сомалия? Къде беше Бил Гейтс и ЕС и кукловодите тогава? Къде бяха, когато милиони хора на година умират и продължават да умират от онкологични заболявания, от СПИН, от сърдечносъдови заболявания? Къде бяха милионите ви, когато хората измираха от отровите, с които ги храните и отровният въздух, който ги карате да дишат?

Загрижени за нашето здраве - ай стига, не всички сме дебили. Вируси има и ще продължава да има. Но това не означава, че трябва да позволим на новите Менгеле да провеждат медицинските си експерименти върху нас. Заедно със социалния инженеринг, който ни прилагат кукловодите, за да имат власт над нас.

Преди време във Франция народът издигна лозунга: "Свобода, равенство, братство". Хората поискаха свобода и демокрация и преустановяване властта на тези, които имат пари, над техните събратя. Но явно кукловодите вече не търпят това, което се постигна. Свободата и демокрацията не са изгодни на тези, които имат пари и искат да ни контролират и да печелят на наш гръб, използвайки ни като човешки материал.

В момента в света се случва нещо много страшно и това не е вирус. Това е хронично заболяване, наречено алчност за власт и за пари. Заедно с пълната липса на морал и човечност. Днес, в цял свят се проведоха протести срещу неадекваттните мерки и това, което се опитват да ни наложат. Хората виждат как свободата се стопява, демокрацията става мръсна дума, а основните им граждански права се потъпкват с кални ботуши от тези, които искат хората да са стока.

В момента се борим за правото си да живеем, за правото си да работим, за правото си на свободно движение, за правото да възпитаваме децата си, за правото си като граждани да искаме сметка от политиците. В момента борбата е за човечеството. И в частност за нас, българите, които и без това ни унищожават.

Време е да кажем "стига" на медицинския фашизъм! И призовавам всеки лекар, медицински работник, политик и общественик, внимателно да мери думите си, да помни, че има човешки права, граждански права, че освен ковидът има смъртоносни болести, които политиците неглижират и за тях милиарди, отпуснати от ЕС и за тях няма разработки за ваксини, струващи милиарди.....

Време е да се изправим!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари