Мъж се бори за живота след катастрофа в София

0
С него е пътувала 29-годишна жена, която вече е стабилизирана, но все още е в реанимация и с опасност за живота
С него е пътувала 29-годишна жена, която вече е стабилизирана, но все още е в реанимация и с опасност за живота Снимка: NOVA

Спътничката му е стабилна, но остава в реанимация

Лекари от УМБАЛ „Света Анна” се борят за живота на мъжа, ударил се с колата си челно в стълб на столичното "Цариградско шосе". Инцидентът стана в понеделник в час пик. Пострадалият е в реанимацията на лечебното заведение в критично състояние.

Д-р Евгени Нешев от Клиниката по ортопедия и травматология на „Св. Анна” обясни, че повечето от костите му от кръста надолу са с множество фрактури – на таза, бедрата, коленете и стъпалата, предаде NOVA

През изминалата нощ коремните хирурзи са се борили с тежки кръвоизливи в коремната област на 47-годишния мъж, а имат съмнения и за наранени вътрешни органи.

С него е пътувала 29-годишна жена, която вече е стабилизирана, но все още е в реанимация и с опасност за живота. Тя е с тежка гръдно-коремна травма.

Междувременно стана ясно, че взетата проба на водача не е показала наличие на алкохол в кръвта му. По информация на NOVA през 2019 година мъжът е хванат да шофира след употреба на наркотици. Софийският районен съд отнема книжката му за 6 месеца. Водачът получава и условна присъда от 3 месеца лишаване за свобода. Ако сега пробата му за наркотици излезе положителна, 47-годишният шофьор ще трябва да изтърпи наказанието си от 2019 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари