Масови стачки във Великобритания

0
Очакванията са метрото да бъде парализирано почти напълно и да настъпи транспортен хаос в британската столица
Очакванията са метрото да бъде парализирано почти напълно и да настъпи транспортен хаос в британската столица Снимка: Facebook

Очакванията са метрото да бъде парализирано почти напълно и да настъпи транспортен хаос в британската столица

Днешният ден във Великобритания ще бъде белязан с много стачни действия в различни сектори.

Днес, когато министърът на финансите Джеръми Хънт тръгне за парламента, за да представи бюджета на правителството, е много вероятно да се натъкне на много стачкуващи от различни сектори, всички искащи увеличение на заплатите, съобщава БНР.

Учителите в Англия стачкуват днес и утре. В същите дни е планирана стачка и на персонала на университетите.

От другата страна на река Темза, точно срещу парламента, се очаква да се съберат младши лекари, които в понеделник започнаха 72-часова стачка.

Днес стачкуват още машинистите в лондонското метро.

Очакванията са метрото да бъде парализирано почти напълно и да настъпи транспортен хаос в британската столица. Около 150 000 държавни служители от най-различни ведомства също предприемат стачни действия.

Предполага се, че общо около 400 000 работещи в обществения сектор ще стачкуват днес

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    смях
    тръгнал кос гол и бос да се пъне на великобритания
  • -2
    1
    ...
    с Раша ли ще се ебавате, а , мангали ? хак да ви е замразената помия, хак да са ви опустелите ферми без работници, хак да са ви изчезващите зъболекари, хак и пак хак. острова се дави в собствено надробените си говна. обаче 5 милиарда паунда ще кихнат за подводници заедно със сащ и кухата аборигенска австралия, ще обграждали Китай с тях моля ви се. днес по БНР казаха че островитяните имат най-високите разходи в света.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари