Маркет линкс: Минимална е разликата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

0
14% от хората ще решат в последния момент преди изборите за кого ще гласуват
14% от хората ще решат в последния момент преди изборите за кого ще гласуват Снимка: БГНЕС

14% от хората ще решат в последния момент преди изборите за кого ще гласуват

Малка е разликата между водещите партии ГЕРБ-СДС и ПП в началото на предизборната кампания. Това показва проучване за електоралните нагласи на „Маркет линкс“ и бТВ, предава БГНЕС.

ГЕРБ-СДС – 20,4%, ПП – 20.9%, ДПС – 13.3%, Възраждане - 11,8%, БСП – 6,6%. Това са петте партии, които със сигурност ще влязат в парламента според проучването. Под бариерата са Български възход – 2,4%, ИТН – 2,3%, Левицата – 2,3%.

Трудно е да се предвиди някоя от тези партии да образува самостоятелно правителство, така че според „Маркет линкс“ със сигурност ще има коалиционна форма на управление. Има едни 14% от хората, които биха решили в последния момент преди изборите за кого ще гласуват, така че и това може да промени политическата картина.

От заявилите ще гласуват за ПП, процентът на твърдо решилите да гласуват е по-голям, но в ГЕРБ – СДС може да търсим вариант и за електорален резерв, тъй като мобилизацията там не е на толкова високо ниво, според социологическата агенция. При Възраждане има известно нарастване на политическата подкрепа. Столетницата отбелязва постоянен низходящ тренд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Байван
    борисов нали беше спипан по гол задник с презервативи, пищов, и с огромно количество недекларирана валута с неустановен произход. Защо още не са го тикнали в пандиза, където му е мястото?! Цецка Цачева от герп - спипана с апартаменти. Цветан Цветанов от герп - спипан с апартаментни далавери. Бойко Борисов от герп - спипан с милиони евра в шкаф в резиденцията му. Пацо Терасата от герп - спипан с незаконни имоти. Лъчо Мозъка от герп - синчето му пияно обира бензиностанции и с дрогираните му приятелчета трепят невинни хора по улиците. Влади Магнитски от герп-дпс - заради корупционни далавери тикнат в черния списък на САЩ. Галя Димитрова бивша шефка на НАП от герп - от 2017-2020 отписала вземания за приблизително 9,9 милиарда . В ТАЯ ПАРТИЯ ГЕРП-ДПС ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ПОНЕ ЕДИН НОРМАЛЕН, КОЙТО ДА НЕ Е ПРЕСТЪПНИК???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари