Люси Киров: Имаше груби индивидуални грешки

0
Надявам се "Дунав" да покаже истинското си лице
Надявам се "Дунав" да покаже истинското си лице Видео: Русе Медиа

"Тежка загуба, но „Левски“ си е „Левски“. Срещу „Левски“ се играе трудно, за мен тук е важно да видя един отбор, който се раздава 90 минути. За моите футболисти – желание, старание, агресия, това, което се искаше, се получаваше на моменти. Четири гола са си четири гола, имаше груби индивидуални грешки, особено в защита, но се надявам от мач на мач „Дунав“ да показва истинското си лице. Все пак това е първи кръг“, коментира треньорът на „Дунав“ Людмил Киров снощния мач, в който русенци паднаха с 1:4.

Мачът от първия кръг на efbet Лига се игра на Градския стадион в Русе, а победата на „Левски“ бе определена като най-изразителната в първия кръг на новото първенство, предава Русе Медиа. Още в първото полувреме гостите вкараха два гола – Давиде Мариани в 15-ата минута и Станислав Иванов в 38-ата минута.

Надеждите за домакините се върнаха след почивката, когато Ахмед Ахмедов намали за 1:2 в 47-ата минута. В 64-ата минута „Левски“ увеличи аванса си след дузпа. Станислав Иванов бе фаулиран в наказателното поле от Георги Динков и главния рефер Георги Кабаков посочи бялата точка, а Мариани бе точен за 1:3. Последният гол във вратата на домакините бе дело на Паулиньо в 81-ата минута.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари