Любо Кольовски: Тия екземпляри, държавните обвинители, какво усещат, когато сутрин се погледнат в огледалото?

0
Нямаме класация, която да определя коя българска институция е най-смешна, най-некадърна, най-вредна и най-безполезна
Нямаме класация, която да определя коя българска институция е най-смешна, най-некадърна, най-вредна и най-безполезна Снимка: Фейсбук

Нямаме класация, която да определя коя българска институция е най-смешна, най-некадърна, най-вредна и най-безполезна

 А би трябвало да имаме такава класация и, ако имахме, челното място безспорно щеше да принадлежи на държавното обвинение, което би трябвало да е и адвокат на държавата. Но не би! Вижте какво ни съобщава SEGABG.COM:

"Главният прокурор Иван Гешев е чатил с пиарката на бившия премиер Бойко Борисов Севделина Арнаудова, докато участваше в заседанието на парламентарната правна комисия на 10 септември, но само от добро възпитание. Той не е извършил никакво нарушение, защото срещу Арнаудова в прокуратурата няма преписки и разследвания. Но хората, които са снимали и разпространили чата на главния прокурор, са извършили престъпление, защото са погазили тайната на кореспонденцията му. Това са основните изводи от постановлението на прокурора Венцислав Фердинандов. Той се е произнесъл скоростно по сигнала на БОЕЦ - само за 13 дни. От 25 октомври Фердинандов е зам.-шеф на Окръжната прокуратура в Плевен."

И на мен ми е смешно! И се чудя тия екземпляри, държавните обвинители, какво усещат, когато сутрин се погледнат в огледалото?

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари